Sunday, March 25, 2012

..: S.W.E.E.T :..


OLLA BLOGGERS...
malam ni mood sangat HapDih.. happy + sedih!!
eh boleh ke happy and sedih at the same time??
sure lah boleh..!! *sambil kesat air mata*

nak tahu why aku HapDih??
tulah si awal ashaari tu tersangat lah sweet bila die purpose scha al-yahya live kat rancangan propaganza..!!!
almost all women on earth ni kalau ade kat tempat scha or kalau tengok video tu sure nangis..
kalau tak nangis pon atleast bergenang..
kalau tak bergenang jugak maknanya perempuan tu hati batu..
hahaha

pheeww...!!
so the very romantik ok..!!!
aku dah tengok video ni billion2 kali.. haha tu propa.. =p

enjoy the vidoe..

ok chaww~



video